null

VERKSTAD.

En komplett serviceverkstad.
Umeå Van Service har en komplett serviceverkstad. Här utförs alla typer av reparationer och service för Opel. Verkstadsdelen tar hand om allt som vården av ett fordon kräver - service, reparationer, glas-, däck- och skadearbeten samt rekonditionering. Hos oss kan du alltid förvänta dig att vi har tillgång till de senaste uppdateringarna gällande motorelektronik och programvara till din bil samt  personal speciellt utbildad för just din bil.

I grund och botten är vi bilentusiaster allihop!
På vårkanten kryper bilentusiasterna fram ur vinteridet med sina hobbybilar och husbilar som vi servar inför sommaren. Umeå Van Service är egentligen så breda som en verkstad kan bli. Det är lite av ett motto hos oss, att ta hand om hela kakan med service och underhåll enligt kundens önskemål. Dessutom är vi ett härligt team på 12 personer som  jobbar på verkstaden. Här arbetar de bästa som branschen kan erbjuda ? dessutom är de i grund och botten bilentusiaster allihop. Det är kanske största anledningen till att våra kunder är så nöjda. Många av dem har varit med ända sedan starten 1987.

Ersättningsbil

Behöver du ersättningsbil vid service? Tala om det redan vid tidsbokningen så ombesörjer vi att hyrbil finns på plats när du kommer och lämnar din bil.

Pris från 280 kr

Kontakta oss

Umeå Van Service AB
Rälsvägen 8
901 32 Umeå

Telefon: 090-12 04 20
Fax: 090-12 20 02
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.