null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Umeå Van Service har en komplett serviceverkstad. Här utförs alla typer av reparationer och service för Opel. Verkstadsdelen tar hand om allt som vården av ett fordon kräver - service, reparationer, glas-, däck- och skadearbeten samt rekonditionering.
null

Skadeverkstad

I vår fullständigt utrustade verkstad klarar vi att ta hand om alla typer av skadereparationer efter krockar eller andra skador - även glasmästeri med rutbyten ingår i vårt serviceutbud. Vi har avtal med samtliga av marknadens vanligast förekommande försäkringsbolag.
null

Gummiverkstad

I vår gummiverkstad lagar vi inte bara punkteringar utan skräddarsyr också kombinationer av lösa däck och fälgar som du hittar i vårt stora lager av reservdelar och tillbehör. I gummiverkstaden gör vi också 4-hjulsinställningar med en toppmodern laserutrustning.
null

Ombyggnationer

När det gäller t.ex. arbetsfordon, så har vi gjort nästan allt i form av skåp- och inredningsmontage som anpassas precis efter kundens önskemål. Vårt motto är att du i princip ska kunna få hjälp med allt.


null

Finansiering

Med Umeå Van Service kreditkort, som vi har i samarbete med Handelsbanken Finans, kan du dela upp kostnaden på räntefria avbetalningar. Köpkortet kan också användas som kortkredit i Sverige på alla inköpsställen som accepterar MasterCard och Visa.
null

Garanti

Umeå Van Service är ett stabilt företag med stor kunskap och erfarenhet, som du ser när du läser vår historik! Tillsammans med de garantier vi erbjuder kan du därför känna dig extra trygg när du gör din bilaffär med oss.

null

Nya Opel FlexCare

Opel FlexCare är ett trygghetspaket tillgängligt för personbilar, företagskunder och privatleasing. FlexCare ger dig ett bekymmersfritt bilägande och kan anpassas till dina specifika behov efter körsträcka eller omfattning av tjänsten.

null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.