null

VÄLKOMMEN TILL UMEÅ VAN SERVICE.

Umeå Van Service - ett familjeföretag
Familjeföretaget Umeå Van Service grundades 1987 av entreprenören Ingemar Micaelsson. Företaget firade med andra ord 25-års jubileum 2012. Allt började med att Ingemar skruvade i amerikanska Van-bussar vid sidan av en annan verksamhet som kranhyttstillverkare för timmerbilar. Som verkstad fungerade ena halvan av faderns garage intill villan på Västerslätt i Umeå. Kunderna togs emot hemma vid köksbordet på eftermiddagarna. Bilarna reparerades under natten för att kunna levereras dan därpå.

I dag är Umeå Van Service ett nav i Norrland för försäljning, service och support av olika typer av transport och lätta lastbilar - ett brand store. I november 2005 utsågs företaget till Umeås tillväxtföretag vid den stora Umeågalan som arrangeras av Umeå Näringslivsservice varje år.

Ett komplett serviceföretag
Företaget har även en komplett serviceverkstad för reparationer, underhåll, däckservice, ombyggnad av fordon, skadeverkstad och glasmästeri plus ett av Norrlands mest kompletta reservdelslager med mer än 12 000 artikelnummer.

Ändamålsenliga lokaler
Hösten 2006 togs nästa steg i utvecklingskedjan då Umeå Van Service flyttade in i skräddarsydda, rymliga och ändamålsenliga lokaler med förnämlig exponeringsyta mot Riksväg 363 och Umeås nya godsbangård på Västerslätt.

Eget kvalitetssystem
Antalet anställda har vuxit till 23 och omsättningen till cirka 110 miljoner. Som en del i kvalitetsarbete är företaget miljöcertifierat enligt ISO 14001 och har dessutom byggt upp ett eget kvalitetssystem.

Kontakta oss

Umeå Van Service AB
Rälsvägen 8
901 32 Umeå

Telefon: 090-12 04 20
Fax: 090-12 20 02
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.