null
null null
null

TOPPUTRUSTAD - FRÅN BÖRJAN.

Högre markfrigång och distinkta skyddselement gör ett mer atletiskt intryck. Lägg till rejäla skyddspaneler och adaptiv fyrhjulsdrift som ger dig helt nya möjligheter.
null

DIN PLATS ATT NJUTA.

Njut av en rymlig premiuminteriör och en rad olika kvalitetsmaterial. Med ergonomiska AGR-sportstolar¹ och flera inställningsmöjligheter i framsätet som ingår i standardutrustningen, så färdas du i business class. ¹Aktion Gesunder Rücken e.V.
null

FÄLGAR SOM FÅNGAR BLICKEN.

Anpassa din Insignia Country Tourer med våra olika lättmetallfälgar. Storlekarna från 18 till 19 tum matchar Insignias framträdande hjulhus och sportiga linjer perfekt.
null

PANORAMASOLTAK.

Det stora öppningsbara panoramataket¹ släpper in ljus och en frisk fläkt när det blir för varmt. Vindskyddet förhindrar drag och oljud. ¹Tillval
null

REJÄLT LASTUTRYMME.

Insignia Country Tourer har ett imponerande lastutrymme på 1 530 liter med baksätet nedfällt.
null

HÅLL SÄKERT AVSTÅND.

Opels adaptiva farthållare gör körningen betydligt mer avkopplande, inte minst i långsam trafik. Med dess hjälp håller bilen ett säkert avstånd till fordonet framför.
null

KÖRFÄLTSHÅLLARE.

Aktiva säkerhetssystem i Insignia som döda-vinkeln-varning, filbytesvarning och varning vid körfältsavfart gör körningen avsevärt säkrare.
null

EN RIKTIG MULTITALANG.

Kamerasystemet Opel Eye uppmärksammar dig för eventuella faror på vägen. Vägskyltsavläsaren läser av trafikskyltar, sparar och visar aktuell hastighet på vägen du kör. Avståndsindikatorn visar konstant avståndet till nästa bil i instrumenteringen för att hålla ett säkert avstånd. Anti-kollisionsvarnaren utlöser automatiskt visuella och hörbara varningar när du kommer för nära långsamt framförvarande rörliga fordon. Den innehåller nödbromsning som automatiskt bromsar försiktigt - och gör dem mer känsliga om du måste bromsa hårt själv.
null

ÖVERLÄGSEN SIKT OCH SÄKERHET.

Optimal sikt nattetid. AFL+ justerar Bi-xenonstrålkastarna efter olika körförhållanden.
null

RÄTT MOTOR FÖR DIG.

Utforska ett vårt utbud av motorer som förenar kraftfullhet, tillförlitlighet och effektivitet. Insignia finns nu med nya Whisper Diesels: minimalt med buller och utsläpp, maximalt med reaktionssnabbhet och vridmoment.
null

VÄXLA UPP!

Valet är ditt. Manuell eller automatisk växellåda. Effektiva sexväxlade växellådor är standard för alla manuella och automatiska växellådor finns i utbudet.
null

KÄNN GREPPET.

Högre säkerhet och större körglädje: Insignias flexibla fyrhjulsdrift förbättrar manövreringsförmågan och stabiliteten under alla körförhållanden.
null

VÄLJ SPORT. SKRUVA UPP GLÄDJEN.

Med FlexRide-omkopplaren kan du förändra köregenskaperna hos din Insignia så att de passar din sinnesstämning. Med FlexRide blir helt enkelt körningen lite roligare.
null

MAXIMERA EFFEKTIVITETEN.

Start/stopp-system, aktivt luftspjäll, kväveoxidminskande BlueInjection-motorer och ecoFLEX-teknik säkerställer maximal bränsle- och kostnadseffektivitet.
null

INTELLILINK FÖR ENASTÅENDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER.

Med Apple CarPlay och Android Auto ansluter Navi 900 IntelliLink-systemet din smarttelefon för smidig åtkomst till digital underhållning och information på en 8-tums pekskärm i mittkonsolen.
null

KONSERTHALL I BILEN.

Omge dig med mäktigt premiumljud. Med den påkostade Bose®-ljudanläggningen¹ kan du spela din musik på ditt sätt. Det valbara systemet med åtta högtalare ger ljud i världsklass. ¹Tillval
null

ANPASSAD INFORMATION FÖR FÖRAREN.

Välj mellan två olika distinkta skärmar för förarens informationscenter. De är utformade för att fungera sömlöst med nästa generationens infotainment.
null

INSIGNIA COUNTRY TOURER.

Insignia Country Tourer är topputrustad redan från början, och briljerar med en synnerligen påkostad klädsel och gott om komforthöjande funktioner för sanna livsnjutare. Snygga detaljer och enastående kvalitet gör den till det naturliga valet för dig som vill ha det där lilla extra.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.